PROJECTES ESTRATÈGICS

Model Àuria

És una proposta d’inclusió sociolaboral per a una vida digna, valorant quines son les eines i recursos de cada persona.

Vàrem començar a treballar-hi l’any 2019 i des de l’any 2021, hem implementat progressivament aquest model. En l’actualitat és una prioritat per a nosaltres.

L’essència d’aquest projecte, finançat amb recursos propis de la Fundació, és adaptar l’espai per a les persones treballadores que experimentin envelliment prematur, sense importar l’edat o el grau de discapacitat.

Un cop avaluem les seves capacitats situem els treballadors i treballadores en l’entorn més adequat per al seu benestar, ja sigui en processos productius adaptats o amb reducció de jornada laboral, si és necessari.

A més, disposem de diverses sales preparades per a activitats ocupacionals personalitzades.

Cada persona dins del Model Àuria continua rebent la totalitat de la seva nòmina, i en cap cas es realitzen contractes de baix rendiment o altres mesures que posin en risc els ingressos d’aquestes persones. Així garantim una cotització adequada a la Seguretat Social i contribuïm a una jubilació digna.

El nostre principal propòsit és crear un bon entorn laboral i proporcionar una retribució adequada durant els moments més complexos de la vida, com ara la vellesa, perquè els nostres treballadors puguin gaudir de la seva autonomia personal.

LA NOSTRA MANERA DE FER

GALERIA D’IMATGES

Notícies